Herman
|
|
Általános kérdések 8 hónapja
|
|
|
Megkérdezhetném lTomitól , hogy melyik programban csinálja a mappat. talán én is megtudnám csinálni a sajátomat és majd utána elküldeném neked. Elöre is köszönöm.
Herman
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
Utolsó szerkesztés: 2009-11-28 15:36 : Horysz.
|
|
|
Vendégként nem küldhető be hozzászólás.
|
Rollerboy94
|
|
Válasz: Általános kérdések 8 hónapja
|
|
|
hello
valaki tudna nekem segiteni hogy a 18 Wheels of stel haulin-ba a sárga villogot be lehet kapcsolni és ha be akkor hogyan??
üdv: Recsegő kapitány
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
Jhonyking
|
|
|
|
háát ha van a truckra felrakhato sárga villogo akkor az mindig villog!mert nem lehet külön ki- be kapcsolni. 
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
Utolsó szerkesztés: 2009-11-28 15:39 : Horysz.
|
|
|
|
Iceman
|
|
|
|
|
Üdv Herman!
Ltomi Wos Haulin-nal dolgozik és abban szerkesztgeti mapot....
Csak akkor láss neki Te is ,ha elég tapasztalt és tudod, mi hogy zajlik map terén....
Üdv.:
ICEMAN
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
knif3
|
|
|
|
|
Üdv!
Van egy kis problémám a kormánnyal történő irányítással...
A 18 WoS PTTM-ban nincs gond, de a 18 WoS ALH-ban és ETS-ban nem stimmel a dolog.
A hardver egy Logitech WingMan Formula Force GP. (Force feedback OFF)
A jelenség pedig, hogy kicsit gyorsabb mozdulatnál nem reagál semmit se a kamion és később se változnak a kerekek pozíciói, csak ha finoman tekerem a kormányt. A visszatekerésnél is ilyen.
Linearitás kb 25%-on, mivel csak 90-90°-ban lehet elfordítani a tengelyt; azzal is tisztában vagyok, h több tonnát szimulál a játék, de sztem ez nem normális.
ETS-nél meg még szörnyűbb, mert pl. hosszabb lejárónál baromi óvatosan és lassan kell mennem, mert könnyen előfordul, hogy egyszerűen nem reagál a finomabb korrigálásokra sem.
Gondolom az ALH/ETS újabb fizikai-motorja miatt van a dolog, vagy esetleg DirectX?
(Bár az ETS OpenGL alatt is ugyan azt csinálta)
Ötlet?
szerk: nulla sensitivity-vel valamivel javult a helyzet (visszatekerésnél mindenképp jobb)
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
Utolsó szerkesztés: 2009-11-28 15:41 : Horysz.
|
|
|
|
Iceman
|
|
|
|
|
Hát, itt csak annyit tudok tanácsolni, hogy próbálj a beállításoknál matarászni,mert Direct X-et hiába cserélsz, nem abból ered a gond, az új prism3d motor végett van a jelenség, másképp kezeli a bejövő mozgási jeleket mind billentyűkröl, mind kormányról...
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
hoze
|
|
|
|
|
sziasztok segitséget szeretnék kérni ugyanis tz truck pack 1.2 ben a new pemiumnál kifagy a játék és nem jelenik meg a kamion mit tegyek elöreis kösz.a haulinrol van szó üdv hoze
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
UnitedEurope
|
|
|
|
|
Ezt sok embertől hallottam,mod probléma, a szerzőket kell megkeresni ezzel a problémával, ők szúrtak el valamit....
Üdv
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
HubertusCF
|
|
|
|
|
Egy problémával kapcsolatba szeretnék kérdezni valamit.
Föltettem a gépre a 18 Wosh ALH magyarul.Megy is a játék csak az a gond,hogy minden kamion fehér lett benne.Mit tudok csinálni,hogy színt vigyek a játékba.
Előre is köszi a segítséget.
Tisztelettel:HubertusCF
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
GeGe007
|
|
|
|
|
Első körben kéne egy reinstall. Leszedni meg a revouninstaller-l kéne, mert az a registry-t is kitakarítja. Ha nem, akkor videokártya driver csere.
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
|
|
|
Válasz: Általános kérdések 7 hónapja, 4 hete
|
|
Sziasztok!
Nem egészen általános a kérdésem,de úgy látom egyenlőre ez a legaktívabb topik.
Egy kérdésem volna azokhoz a fórumlakókhoz akik foglalkoztak már a Zmodeller nevű programmal.A kérdés pedig a következő:hogyan lehet átkonvertálni egy járgányt (akár vontató akár pót)egyik 18 wos játékból egy másikba?Példul PTTM-ből Haulinba.Ha valaki leírná nekem nagyon örülnék.Esetleg,ha mailban vagy itt a fórumon hosszadalmas lenne akkor az adatlapomon megtalálja az MSN elérhetőségemet.Segítő szándékotokat előre is köszönöm:Gregorow az új "szobatárs" 
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
ICEMAN
Moderátor
Hozzászólás: 26
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
Utolsó szerkesztés: 2009-12-09 11:33 : Horysz.
|
|
|
**ICEMAN**
-A HTST segítője-
*Fórum Moderátor*
|
|
|
|
|
|
|
Válasz: Általános kérdések 7 hónapja, 1 hét
|
|
Sziasztok! Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Across America kérdésem van továbbra is. A 26-odik városhoz, és a többihez hogy kell hozzáadni céget? Mert ha id 99-et is hozzáadtam, és build mapot nyomok akkor utána a konzolban felvan sorolva Looking for route from 99 to all places in map. Értelem szerűen gondolom 0-ától van felsorolva 99-ig, de csak néhány látszik. És ha újabb céget adok hozzá, pl. a 26-odik városban, akkor build mapot nyomva leáll a prism 3d.exe. Már 30 városom van (gyáriakkal együtt), van 31-edik is, de még nincs neve se, csak elkészült. Próbáltam neten is keresgélni néha az elmúlt hónapokban, ma ezt az oldalt találtam: thetruckstop.proboards.com/index.cgi?boa...splay&thread=69. És itt sign_text 56, és 57 is van írva, ezzel semmi gond, lehet hogy majd összesen lesz kb. annyi város, vagy több.
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
Utolsó szerkesztés: 2009-12-24 19:36 : TYUTYI2006.
|
|
|
|
2ozz
Mazsola
Hozzászólás: 9
|
|
Válasz: Általános kérdések 6 hónapja, 3 hete
|
|
|
Sziasztok! Valaki meg tudja mondani hogyan lehet a haulinban elérni hogy ne ezüst színű legyen a tükör belső nézetnél, hanem lássam is hogy mi történik mögöttem. Aszem interial mirror-nak hívják az alh-ban. Tudom hogy nincs benne ilyen funkció, de valahogy nem lehetne bele szerkeszteni?
Előre is köszi
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
Punk
Mazsola
Hozzászólás: 2
|
|
10-es lista 6 hónapja, 2 hete
|
|
|
Helló mindenkinek!
Szeretném a segítségeteket kérni, a cb rádión használatos 10-es listával kapcsolatban. Akár angolul is jó, de fordításban használnám, ezért fontos lenne. Egész pontosan arra gondolok, ami a szimulátorok cb hangján is hallatszik: pl "10-4 Thanks" Aki tud valamit erről a listáról, vagy hogy hol találom meg legyen szíves írjon vagy itt, vagy pm-ben! A segítséget előre is köszönöm! Üdv!
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
2ozz
Mazsola
|
|
Válasz: Általános kérdések 5 hónapja, 3 hete
|
|
|
Milyen konfon játszol, mert lehet hogy a videokártya túlterhelését elkerülendő letiltotta a játék
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
2ozz
Mazsola
|
|
Válasz: Általános kérdések 5 hónapja, 3 hete
|
|
|
Sziasztok! Across Americázok megint és akadt némi gondom a pótkocsik felett mielőtt felcsatlakoztatom őket ott van a kék négyzet amiben elvileg tartalmazza a célállomást stb. A gond az hogy csak kék a négyzet, de nincs benne semmi sem. A táblák hasonlóak zöld mindegyik, de szöveg nincs bennük. Ha valaki találkozott már a hibával akkor írjon. pls
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
ICEMAN
Moderátor
|
|
Válasz: Általános kérdések 1 hónap, 1 hét
|
|
|
Eredetileg nem kell semmi féle map editort letöltened,hiszen benne van már az ETS és a GTS-ben is, a config.cfg-ben a Dokumentumok-ban g_uset_console, vagy ehhez hasonló sort keress és ott írd át a 0-t 1-re,majd nyomd meg a 0-t a játék indítása utánés írd be edit,majd a map nevét, pl edit europe3 és jön is az editor neked, ha bármi geyéb kérdésed van,írj bátran,igyekszünk minél előbb válaszolni! Üdv.:
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
**ICEMAN**
-A HTST segítője-
*Fórum Moderátor*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sziasztok! Valaki tud segíteni, hogy honnan tölthetem le a GTS-hez vagy az ETS-hez a Map Editor-t?
Köszi előre is!
Bence
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kössz a segítséget, már csak annyi a gond, hogy nagyon lassan tudok zoomolni/kicsiníteni a szerkesztőben
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
Punk
Mazsola
Hozzászólás: 2
|
|
Válasz: Általános kérdések 1 hónap
|
|
|
Hali!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy az American long Haulban levő eredeti kamionok belső nézetét hogy lehetne átalakítani valóságosra. Sajnos egyik se olyan mint eredetileg, és jó lenne ha az igazi köszönne vissza. Ha tudna nekem valaki segíteni ebben, légyszi írjon!
Köszi!
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
ICEMAN
Moderátor
|
|
Válasz: Általános kérdések 3 hete
|
|
|
Üdv, Pg Up vagy Pg Down gombokkal gyorsabban megy a zoomolás, vagy próbáld meg az egérgörgőddel a zoomolást, amelyik gyorsabban megy ....
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
**ICEMAN**
-A HTST segítője-
*Fórum Moderátor*
|
|
|
|
|
|
|
Válasz: Általános kérdések 2 hete, 1 nap
|
|
|
én megcsináltam az összes megyét magyar saját cégek cb rádiót átirtam a 18 wheels of steel pedal to metal játékba. Még a CB rádiót fogom átszinkronizálni
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
|
|
|
Válasz: Általános kérdések 1 hét, 6 napja
|
|
|
Sziasztok!
18 WoS Across America játékban, szerkesztgetem a pályát időnként, már 1 éve kb. Aztán régóta van 1 nagy gondom. A gyári 20 városhoz van hozzáadva, városonként 4 cég. Bár azóta már mindegyik kapott supermarketet, mivel a supermarket leghátsó parkolójába lesz, a start pozíció. Új városoknál, a már ideiglenesen elnevezettekben már ott van. Persze mivel úgy tűnik, hogy csak annyit lehet, ezért 4 cég lenne hozzáadva, minden városhoz, a supermarket úgy se ad fuvart, de tankolásra, javításra, start pozícióra, jó lesz. A másik 4 meg hozzá lenne adva. Viszont az új városokból, maximum 5 városhoz tudok céget adni, mert eléri az id 99-et (nem tudom pontosan mi az az "id", és miért nem jó 100-nál több), és 100 idnél több sajnos nem jó. "Looking for route from 99 to all places in map." Ezt írja ha build mapot nyomok, persze kevesebb cégnél kevesebbet ír, pl. 89. Ha hozzáadom a 26-odik cég első városát "id 100", akkor normál mentéssel ment, de nem lesz jó, mert nem run mapol, nem tölt be, hanem prism 3d.exe leáll. Build mapot nyomva szintén a prism 3d.exe leáll. Pedig valami angol nyelvű oldalon találtam pár leírést, persze ez nem volt leírva. Webfordítással lefordíttattam, és ott sok, talán 40-nél, 50-nél is több város volt írva a példában. Konkrétan a városok elnevezése, pozicionálása volt leírva. Nem is tudom már hány olyan megoldással próbálkoztam, ami eszembe jutott. Az lenne a kérdésem hogyan kell úgy céget hozzáadni, hogy az id 100-tól is jó legyen?
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
|