|
|
|
Euro Truck Simulator Magyar Térkép 6 hónapja, 1 hét
|
|
|
Aki szeretné, hogy az ETS Magyar mapjének résztvevője(város, térszín, környezet, esetleg cég, formáció) legyen az jelezze a
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.
címen mihamarabb, vagy ITT a fórumon, és megoldom a legkisebb falu berakását is akár. A Magyar térkép tervezésénél ,,arányoságot" használtam az eredeti Euro Truck Simulator ,,háttér"(editorbeli) mellett, ez azt jelenti, hogy Budapest, Szeged, Debrecen kevesebbel(km,óra) lesz elérhető. Remélem lesznek ötletek, mert ha nem, akkor saját, és barátaim ismereteire kellesz hagyatkoznom, de akkor ne is kérjétek, hogy feltegyem valahova is.
Üdv.: Luckyg1989
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
Vendégként nem küldhető be hozzászólás.
|
111222
Mazsola
Hozzászólás: 11
|
|
Válasz: Euro Truck Simulator Magyar Térkép 6 hónapja, 1 hét
|
|
Üdv! Én szerintem jó lenne egy Magyar map. Ha lehet egy kérdésem akkor megkérdezném , hogy Zalalövő benne lesz-e? a 86-os főút áthalad rajta van 2 nagyobb vállalkozás ahova rendszeresen járnak nyerges vontatók. És van egy szerpentin ahol gyakoriak a balesetek  .
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
Utolsó szerkesztés: 2010-01-23 19:22 : 111222.
|
|
|
|
ICEMAN
Moderátor
Hozzászólás: 26
|
|
Válasz: Euro Truck Simulator Magyar Térkép 6 hónapja, 1 hét
|
|
|
Üdv luckyg!
Örülök,hogy elszántad magad egy ETS map készítésére!
A városok helyeit nagyon jól le tudod lesni a google maps-ról, kíváló forrás lehet neked is.
Ötletként amit most mondani tudok,az az,hogy úgy próbáld meg a mapot megcsinálni,hogy max 25 magyar város legyen és külföldi városok is elérhetőek legyenek,mint pl Kassa,vagy Bécs városai.
A legfontosabb autópályák,mint pl M1,M3,M5 és a többi jó lenne,ha a térképen elérhetőek lennének és lehetne kicsi,egysávos utakon is menni a települések között.
Egyenlőre ennyi ötletem támadt, de ha valami még eszembe jut,visszanézek.
Üdv.: ICEMAN
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
**ICEMAN**
-A HTST segítője-
*Fórum Moderátor*
|
|
|
|
|
|
|
Válasz: Euro Truck Simulator Magyar Térkép 6 hónapja
|
|
|
Nagyon szépen köszönöm az ötleteket, és várom a többit.
Előző hozzászólókhoz csak annyit hogy:
-25 városnál több biztos nem lesz benne, de hogy, pl.: Kassa, Bécs, Nagyvárad, stb. lesznek-e benne azt még nem tudom, de jó ötletek az biztos;
-ami 100% nem lesz benne, azok az alap(Berlin,Lisszabon,Párizs) városok, hacsak nagyon sokan nem kérik;
-a 86-os útról már Én is sokat hallotam és jó ötletnek tartom mind az út, mind az 1 sávos utak, akár nagyon durva szerpentinekkel betételét is;
-saját ötleteim, melyekről várom a visszajelzéseket: az egész térképet, úgy képzelem, hogy a valóság kb. 4szeresét venném. Ez azt jelenti, hogy a Budapest-Szeged M5-ös szakasza kb.:165km, a játékban úgy 675km lenne. Ez azért kellesz, hogy a városok ne egymást érjék. Amúgy valódi játékidőben ez a 675km fél órás folyamatos, megállás, tankolás nélküli játékot eredményez.
A többiekről pedig majd későbbiekben...
Legnagyobb Tisztelettel: Bátyafilkó.
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
Horysz
Adminisztrátor
Hozzászólás: 49
|
|
ETS Magyar map! 6 hónapja
|
|
** Ez a szál tartozik a cikk tartalmához: ETS Magyar map! **
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helló Mindenkinek.
Pár információ a projectről. A térképen most nem lehetjesz más országokat vásárolni, helyette az utakért(M0, M1,stb.,de nem a főutakért) kellesz súlyos 10.000 €-kat fizetni. Remélem ez majd feldobja a hangulatát a játéknak.
Egy pár cég is már elkészült, illetve az, hogy hogyan kellesz Magyarországot választani Európában.
Szép jó éjszakát Mindenkinek.
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
111222
Mazsola
|
|
|
|
|
Üdv ! Milyen cégeket tervezel ? a játékbeli vagy igazi cégeket raksz be?
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
Utolsó szerkesztés: 2010-01-28 14:47 : 111222.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szevasztok.
A cégek tekintetében vegyes lesz a választék. Lesznek kitalált cégek mint pl.: WepHun Kft., Speedition '98, See Pean Bt.,de lesznek a valóshoz közeli cégek mint a Vaberer's vagy az LKWW Walter.
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
tgaly
Mazsola
Hozzászólás: 1
|
|
Válasz: ETS Magyar map! 6 hónapja
|
|
háromszoros éljen és hurrá a hírnek!
a Duna-hidak jól mutatnának, ...
Budapest körül az M0-ás?
szerintem 2-3 várost vennének bele a fejlesztők, nemde?
pl. Szeged, Miskolc, vagy Győr
első ötletmorzsaként,...
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
|
|
|
Válasz: ETS Magyar map! 6 hónapja
|
|
|
sztem legyen benne sima utak mint például 55 ös , 5-ös út meg a 6-út.
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
|
|
|
Válasz: Euro Truck Simulator Magyar Térkép 5 hónapja, 3 hete
|
|
Üdvözletem!
Először is köszönet, hogy van aki elvállal egy ilyen kaliberű melót és így ad a véleményekre.
Kérdés és ötlet is egyben, hogy egyben lesz elérhető az ország vagy darabokban? Ha a darabolás áll fent, akkor szerintem megyékre lehetne osztani a mapot, így kijönne 19 nagy város. Persze ne egyesével kelljen felbontani a területeket, hanem 3-4 vagy akár 5 megye legyen "egybe csomagolva", így rögtön rendelkezésre áll egy méretes játéktér és tovább is "pakkokban" lesz elérhető az újabb helyszínek. 1 megyére jutó egy város talán kevés, de fellehetne dobni vidéki cégekkel, "távolabb" a városoktól, kb. úgy, mint ahogy azt az ETS-ben láthattuk helyenként... de annál most talán kicsivel távolabb. Apróság, de a mellékutakat átlehetne textúrázni, ugyanis szerintem nincsenek olyan jó állapotban egyes magyar utak, mint az elődök "aszfalt csíkjai" (kátyúkat nem várok el  ). Ez utóbbi textúrát firtató ötlet nem lényeges egyáltalán  ).
A másik nagy dolog, hogy lesznek-e magyar jellegzetességek? Értem ezalatt azt, hogy rálehet-e majd ismerni Dunántúlra az Északi-középhegységre vagy akár az Alföldre. Ezek megvalósítása nagyon színes és élvezetes térképet nyújtana. Az előttem már leírt szerpentineket én is támogatom. Azt nem kérem, hogy minden városnak legyen ismertető jegye, az rengeteg + nem kevés meló.
Apropó városok, mint említettem lehet kevés a 19 város és olvastam, hogy a 25-öt nem fogja túllépni a számuk, ezzel szemben BP lehetne elég nagy méretű. Egyes utak szerintem keresztezhetnék az adott városokat, hogy ne csak úton kívül essen, mint az original mapon tapasztalható.
Most "ennyi" lenne, ha valami még kipattan fejemből megosztom. Kissé hosszúra sikerült, remélem emészthető lesz. 
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
Szobi
Mazsola
|
|
|
|
hali!
remélem, hogy neked lesz türelmed, és be is fogod fejezni...még régebben én is elkezdtem de hamar meguntam mert egyszerűen magam nem volt hozzá kedvem
ötletként:
pár újjabfajta benzinkút...vagyis arra gondolok, hogy ne csak az az 5 parkolóhely legyen ami alapból van a kutakon hanem sokkal több, mert ugye ha valaki ért az editorhoz lehet tök szép halszálkaparkolókat létrehozni...és gondolom, hogy értesz hozzá ha egy ilyen nagy munkába akarsz belekezdeni
előreláthatólag mikor fogjuk majd az első képeket kapni??? vagy ezt még te se tudod? 
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szép jó estét Mindenkinek!
Nagyon örülök, hogy ennyien érdeklődtök, és adtok jobbaknál jobb ötletet.
Városok tekintetében úgy fog kinézni a map kb.:, hogy a megyeszékhelyek döntő többsége lesz benne illetve egy pár többi város ahova lehet majd szállítani.
Utak: a texturázás megoldható nem nagy kihívás/gondolom Én,és aztán majd meglátjuk/, a kátyúk is megoldhatók, persze némi torzítással.
Budapest: anyira lesz nagy, mint a valóságban, nem fog egy fél mapet elfoglalni.
Táj: próbálom minél jobban felismerhetővé tenni a nagy tájegységeket, de az ETS-nek is megvannak a maga határai, és Nekem is.
Magyarország darabolása: még nem eldöntött tény. Én most még az egységben hiszek, de lehetséges lesz az is, hogy fel lesz darabolva attól függ minden, hogy Én mennyire fogom tudni megcsinálni és, hogy az ETS mennyire fog "engedelmeskedni" Nekem.
Parkolók: a szükséges -zmodeler- programom nincsen meg, így én biztos nem fogok újat bele tudni tenni, hacsak nem válalja valaki, hogy elkészíti. Ez utóbbi esetben, viszont szívesen bele teszem. Ezúton szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy aki tud saját magyar jellegű objektumot, épületet szerkeszteni a készülő projecthez az vegye fel Velem a kapcsolatot akár itt, akár e-mailen.
Az első képek még nagyan de nagyon messze vannak, mert először az alapokat kell letenni. Esetleg olyan alap "tesztelős" képeket fogok tudni mutatni, amiket most csinálok, amikor beteszek valami újat/cégek,skinek,stb./.
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
|
|
|
Válasz: Euro Truck Simulator Magyar Térkép 5 hónapja, 2 hete
|
|
|
Sziasztok
Kékestető benne lesz? Vagy legalább is a környéke és a hegyek.
És melyik évszak lesz a játékban?
Mert ha tavasz eleje, akkor még lehetne, olyat csinálni, hogy a hegyekben hó legyen, és ha megoldható, akkor ott ha esne valami ne eső essen, hanem hó, és nem tudom lehet-e ott olyat csinálni, hogy ott jobban csússzon a kamion.///
A városok között lehetnének kis tanyák, ahol 1, 2 cég földúton lenne elérhető.///
Tervezel a városokba néhány úton fekvőrendőrt.(némely térképben van,pl.mix map) Na jó igaz olyan úton nem nagyon szokott közlekedni kamion, de mi van ha mégis!?
Ezek jutottak most eszembe.
És mikor lesz elkezdve a csinálása?
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
Utolsó szerkesztés: 2010-02-12 14:43 : levente59.
|
|
|
|
|
|
|
Válasz: Euro Truck Simulator Magyar Térkép 5 hónapja, 2 hete
|
|
|
Tudom, hogy ez nem ide tartozik, de amúgy hogyan lehet ÚJ városneveket(városokat) létrehozni???
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
|
|
|
Válasz: Euro Truck Simulator Magyar Térkép 5 hónapja
|
|
|
Hello! Kb mikor jön ki a Magyar Térkép?
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szép jó estét Mindenkinek. Kékestető külön nem lesz benne, de a Balaton, az Északi khg, Duna, Tisza stb. benne lesznek. Földút-féle is lesz benne valamilyen formában. A térkép várhatóan ápr.-máj. környékére lesz kész, de ettől korábbi és későbbi időpont is lehetséges. Minden annak a fügvénye, hogy a szabadidőmet mennyire tudom beosztani az egyetem mellett.
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
fodor
Mazsola
|
|
|
|
|
SZIA JÓ LENNE HA SOPRONT ÉS FERTÖBOZT IS BELLE RAKNÁD MEG KÖSZÖNÉM.ÉS MIKORA VÁRHATO A MAGYAR TÉRKÉP?
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kedves "fodor" ha csak egyet olvasol vissza, akkor megkapod a választ a térkép megjelenésére. Az említett településeket már csak úgy tudom betenni, hogy ,,átmenő" forgalomként/nincs cég/. Ha esetleg így megfelel???
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
|
|
|
Válasz: Euro Truck Simulator Magyar Térkép 4 hónapja, 4 hete
|
|
|
Üdv!
Én nagyon örülök h rászántad magad erre a magyar térképre!
És ötlet ként mondom h szerintem legyen majdnem minden városba Tesco mert van egy tescos szerelvény és azzal jól lehetne játszani és izgalmas is lenne!Remélem teszel bel tescot én nekem ez nagy öröm lenne!És azt szeretném kérdezni h Zalaegerszeg benne lesz-e??
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
|
|
|
Válasz: Euro Truck Simulator Magyar Térkép 4 hónapja, 4 hete
|
|
|
Jah és még valami eszembe jutott.Az hogy legyen benn útépítkezés vasuti átjáró meg ilyenek
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
|
|
|
Válasz: Euro Truck Simulator Magyar Térkép 4 hónapja, 1 hét
|
|
csaó!nekem nagyon tetszik ez a magyar térkép projekt,és sok szerencsét hozzá!  úgy kb mikorra várható aaaa
"megjelenése"?
még gyors eggy kérdés.nem a témához tartozik:valaki tudna adni eggy oldalt,vagy linket,ahonnan letudok tölteni magyarosítást az ETS-hez?megköszönném
csaó 
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
|
|
|
Válasz: Euro Truck Simulator Magyar Térkép 4 hónapja, 1 hét
|
|
csaó!nekem nagyon tetszik ez a magyar térkép projekt,és sok szerencsét hozzá!  úgy kb mikorra várható aaaa
"megjelenése"?
még gyors eggy kérdés.nem a témához tartozik:valaki tudna adni eggy oldalt,vagy linket,ahonnan letudok tölteni magyarosítást az ETS-hez?megköszönném
csaó 
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
ICEMAN
Moderátor
|
|
Válasz: Euro Truck Simulator Magyar Térkép 4 hónapja
|
|
Üdvözöllek a fórumban The Rock!
Mivel az ETS magyarul is megvásárolható eredetileg, magyarosítás külön nem igen készült hozzá, de itt egy link,ahonnan letölhetsz egyet, nem tudom,hogy a német,vagy angol verzióval működik-e,nézd majd meg.
Íme a link:
bigblackdog.extra.hu/ets.htm
Ez szerintem már sokak által ismert magyarosítás, aki még nem ismeri,annak íme a linkje. Elnézést kérek mindenkitől,hogy ezt ide raktam,de mivel a support kérdés ide érkezett, úgy gondoltam, ide válaszolok.
Sok sikert a projektedhez luckyg!
Egy ötlet így hirtelenjében:
Nagyon sokat tudnak a valósághű navigációs táblák és a valósághűen lemodellezett utak, sok ember ezeket is figyeli,mikor egy projektet a kezébe vesz.
Üdv.: ICEMAN
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
**ICEMAN**
-A HTST segítője-
*Fórum Moderátor*
|
|
|
|
111222
Mazsola
|
|
Válasz: Euro Truck Simulator Magyar Térkép 3 hónapja, 1 hét
|
|
|
Üdv ! Tudni valamit a készenléti %-ról
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
|
|
|
Válasz: Euro Truck Simulator Magyar Térkép 3 hónapja, 1 hét
|
|
|
Üdv. mindenkinek, egy kicsit régen jártam erre, mert sok munkám volt, de azért szépen lassan csinálgatom a mapet. Több mint valószínű, hogy egy kicsit túl vállaltam(túl nagy térképet készítek) magam, de azért megcsinálom. Elhiszem, hogy már nagyon várjátok és remélem tetszeni is fog a térkép. Az eddig elkészült városok névsora: Budapest(mind közül a leghatalmasabb),Kecskemét,Százhalombatta,Tatabánya,Győr, és Pozsony(félig van kész). Kaptam 1-2 e-mailt, hogy tegyek be ezt és ezt a várost, amennyire időm illetve tudásom engedi megpróbálom teljesíteni, habár tudom, hogy mindenkinek megfelelő mapet képtelenség készíteni. Ha valaki megosztja azt a "titkot", hogy hogyan lehet képeket feltölteni ide a honlapra, akkor teszek fel képeket, hogy lássatok belőle valamit.
Üdv.: Lucky.
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
|
|
|
Válasz: Euro Truck Simulator Magyar Térkép 3 hónapja
|
|
|
sziasztok
Sajnos nem tudom én sem, hogy hogy lehet képet berakni.
De valaki megtudná mondani, hogy lehet egy területet kijelölni a térképkészítésben és adni neki egy nevet???
Ja és hogyan lehet saját utat belerakni a játékba, pl. kátyúk skinnezése stb.?
előre is köszönöm
Még bele tudnád rakni Ózdot? Mert végül is a 2. legnagyobb város Borsod megyében. Vagy már lehet, hogy későn szóltam.
Google Earthban felülnézetből meg tudod nézni, hogy néz ki műholdról és térképen is.
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
Utolsó szerkesztés: 2010-04-25 05:41 : levente59.
|
|
|
|
ICEMAN
Moderátor
|
|
|
|
|
Luckyg, a galéria nyitva áll a képeidnek, fel tudsz Te is tölteni képeket,ha minden igaz, sok sikert a projektedhez! De hozzászólásnál is enged képeket csatolni a fórum, ha jól emlékszem 2-őt minden hozzászóláshoz...
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
**ICEMAN**
-A HTST segítője-
*Fórum Moderátor*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Legyen benne az m0-ás is szerintem és a városokban ne csak 2 3 utca legyen hanem tényleg legyen egy kissebb város ha kivitelezhető!!!!!!
 köszi bazsi
|
|
|
|
Bejelentkezve
|
|
|
|
|